Tingstad forhandler Macalloy i Norge 

Macalloy har i mange år vært ledende innen utvikling, design og produksjon av strekk- og kompresjonsstagsystemer. Tingstad forhandler strekkstag og kompresjonsstag fra Macalloy i Norge.


Strekkstagsystemene har europeisk teknisk bedømmelse (ETA 21/0053) og er CE-merket. Dimensjonsområdet spenner fra M10 – M100. Lengder tilpasses etter behov. Systemene leveres i karbonstål og syrefast stål: Macalloy 460 (460 N/mm2) og Macalloy 520 (520 N/mm2).

Overflatebehandling av stagene gjøres etter avtale. De kan leveres ubelagte, med primer, malte, pulverlakkerte eller varmgalvaniserte.

Bruksområdene for strekkstag er mange. Vi kan nevne oppheng av balkonger, avstivning i bygg, i takkonstruksjoner, til bruer og gangbruer og i hengende konstruksjoner. De kan også benyttes som estetiske detaljer i interiør og eksteriør.

Macalloy har forpliktet seg til å kjøpe «Grønt stål» for å bidra til å redusere karbonutslipp. Produksjonsprosessen er basert på resirkulert stål og en nordisk fossilfri elektrisitetsmiks. Som et resultat er karbonavtrykket til en Macalloy stålstang hele 80 prosent lavere enn det globale gjennomsnittet.

Tingstad leverer også andre produkter fra Macalloy, som for eksempel fundamentbolter til vindmøller.

Kataloger, dokumentasjon og 3D filer.

Les mer om Macalloy på deres nettside.

Har du spørsmål om våre Macalloy produkter?