STØVFRI OG SIKKER FORANKRING I BETONG

Boring i betong er hardt og støver voldsomt. I tillegg må hullet være helt uten borestøv for sikker forankring. Rawlplug Dustlessdrill hulbor løser dette på en utmerket måte.

Med Rawlplug Dustlessdrill hulbor borer man raskt, presist og uten støv i armert betong. Dustlessdrill borer og rengjør i ett steg og ingen ytterligere rengjøring av borehullet er nødvendig før anker settes!

Effektiviser boringen
Et hull uten borestøv er viktig for sikker forankring av tunge laster i betong.

Med Dustlessdrill hulbor slipper du å rengjøre med blåsepumpe eller trykkluft. Boret har adapter for støvsugerslange og lar deg bore og rengjøre hullet i ett steg. Ingen ytterligere rengjøring er nødvendig før ankeret settes.

På denne måten minimerer du risikoen for eksponering mot borestøv samtidig som du sparer tid på rengjøring. Våre tester viser en tidsbesparelse på opptil 40% ved bruk av Rawlplug Dustlessdrill.

Høykvalitets bor
Boret er av ekstremt høy kvalitet og spesielt godt egnet for bruk i armert betong. Sentreringsspiss og optimalisert geometri gir presis og rask boring. Verktøyfestet finnes i to varianter, SDS Plus og SDS Max.

Tingstad AS er forhandler for Rawlplug i Norge og lagerfører et bredt utvalg av ankermasse, mekaniske ankere og betongskruer for innfesting i både strekksoner (sprukket betong, Option 1) og trykksoner (ikke-sprukket betong, Option 7).

Våre produkter har Europeisk teknisk bedømmelse (ETA) og CE-merking.

Les mer om Rawlplug

Her kjøper du Rawlplug Dustlessdrill bor i vår nettbutikk