Satser med ny produksjons-avdeling

For å øke kapasiteten og effektivisere driften ytterligere samler vi nå fagkompetansen innen løfteutstyr, teknisk kontroll og produksjon i én avdeling.

Tidligere har løft, kapp, montering og teknisk/lab-tjenester fungert som separate enheter, nå samles disse i én produksjonsavdeling. Jan Petter Sønderland blir avdelingsleder og Hans Brændeland team-leder.

Jan Petter er selv ny i Tingstad-systemet, og har med seg godt med ballast og fagkompetanse etter blant annet sju år innen fiske, 23 år i offshore-næringen, og ni år i Rolls Royce som Områdesalgssjef Dekkmaskineri.

­- Vi har svært gode fasiliteter til å ta imot og håndtere alt som måtte komme. Kundegruppen vår strekker seg over flere bransjer fra mindre kranbiler, lokale, regionale og nasjonale entreprenører til større nasjonale og internasjonale produksjons- og industribedrifter. Vi tar oss av alt fra ren spesialproduksjon til vedlikehold, kontroll og kvalitetssikring. Vi er lett tilgjengelig for regionale aktører og døra vår i Breivika står alltid åpen, så her er det bare å stikke innom, inviterer Jan Petter.

Bredt spekter av tjenester Team-leder Hans Brændeland og avdelingsleder Jan Petter Sønderland i Tingstads produksjonsavdeling.

Bredt spekter av tjenester

Alle som har behov for noe innen lastsikring og løfteutstyr som vaier og kjetting - i de fleste dimensjoner, fiberstropper, jekketaljer og kjettingtaljer, finner det i første etasjen hos Tingstad. I tillegg tilbys individuelt kapp av gjengestenger i alle dimensjoner og tekniske tjenester i vår egen Tingstad-lab.

- Tingstad er en sertifisert sakkyndig bedrift og all dokumentasjon blir nå registrert i Onix. Her får kunder tilgang til sine dokumenter elektronisk. Jeg synes det er viktig å påpeke at alt vi leverer kan vi spesialtilpasse til kundens ønsker – spekteret dekker eksempelvis alt fra maritime dekkskraner til mindre skogsvinsjer og båtopptrekk, legger Jan Petter til.

Ved å samle de ulike enhetene i samme produksjonsavdeling er gevinsten for Tingstad å strømlinjeforme og øke produksjonskapasiteten.

- Selv om Tingstad har holdt på med dette i mange år, ønsker vi nå at enda flere skal få øynene opp for hva vi kan levere. Vi har kunnskapen, sertifiseringene og lokalitetene – nå er også kapasiteten på plass, avslutter Jan Petter Sønderland entusiastisk.