Er du en teknisk selger som ser muligheter nasjonalt?

Vi leter etter en teknisk selger som vil få ansvaret for nasjonalt salg innenfor produktområdet tetningsløsninger. Stillingen er nyopprettet og forretningsområdet utgjør en økende del av Tingstads omsetning. Søknadsfrist snarest.

Som Teknisk selger vil du få ansvaret for salg av våre produkter innenfor produktområdet tetningsløsninger. Forretningsområdet utgjør en økende del av vår omsetning, og har hatt en sterk vekst de siste årene. Vi ser et betydelig potensial både hos eksisterende og nye kunder. For å realisere vår vekststrategi ser vi etter deg som kan jobbe dedikert og ha en aktiv rolle i markedet. 

Stillingen inngår i vår salgsavdeling og rapporterer til Salgssjef, men en vil jobbe tett med leder for forretningsområdet tetningsløsninger. 

Hos oss vil du få mulighet til å bidra til videreutvikling av et selskap med lang historie og solide eiere med vekstambisjoner. Vi har en etablert arbeidsmetodikk, men vi er opptatt av å gi stor frihet til hver enkelt. Rett person vil få muligheten til å jobbe slik du selv mener er best for at vi sammen når våre mål. Tingstad har et godt arbeidsmiljø med lav turnover og det er gode utviklingsmuligheter i selskapet. 

Stillingen vil være tilknyttet vårt hovedkontor i Ålesund, men rett person vil kunne ha arbeidssted i hele Norge. 

Hva skal du gjøre hos oss?

  • Utadrettet salgsvirksomhet mot både eksisterende og potensielle nye kunder. 
  • Være vårt ansikt utad i det norske markedet på våre produkter innenfor området tetningsløsninger.
  • Bygge og utvikle relasjoner i det nasjonale markedet.
  • Bidra i strategisk salgs- og markedsarbeid i forretningsområdet.
  • KAM-ansvar for kunder og prosjekter.
  • Ha dialog med øvrig organisasjon og eksterne leverandører/produsenter.
  • Bidra og forme utviklingen innenfor forretningsområdet og Tingstad som selskap. 

Hvem er du?
 

Vi ser etter deg som er kommersiell av natur og har salg i ryggmargen. Du er en fremoverlent relasjonsbygger som har sterke bånd til markedet, samtidig som du samhandler godt med dine kollegaer. For å lykkes i rollen ser vi for oss at du må ha teknisk kompetanse og erfaring med salg av tekniske løsninger/produkter mot industrien. Det er en fordel om du har høyere utdanning som ingeniør eller lignende, men relevant erfaring med dokumenterbare resultater kan kompensere for manglende utdanning. Du er stødig og trygg i dialog kommunikasjon med både kunder og leverandører og både på norsk og engelsk. 


Søknadsprosessen

Converto har lang erfaring med rekruttering av toppledere, ledere og spesialister. De håndterer denne rekrutteringsprosessen for Tingstad. Er du interessert i å lære mer om stillingen som Teknisk selger, eller synes dette er en stilling som passer deg? Da ønsker vi at du søker stillingen eller tar kontakt med en av rådgiverne i Converto.


Les mer og søk på stillingen hos converto.no