Besøk oss på Interzum 10. - 11. mai

Tingstad er til stede på Hettich-standen fra 10.-11. mai. Du finner oss i Hall 8.1, på stand E30/D41. Besøk oss om du er i Køln disse dagene!

Interzum er en internasjonal salgsmesse for leverandører til møbel- og interiørbransjen. Messen finner sted hvert andre år i Køln, Tyskland.

Messen blir regnet som verdensledende innen bransjen og er svært godt besøkt både av utstillere og besøkende. Dette er stedet for å fange opp nye trender og innovasjoner. Mange leverandører legger også sine internasjonale lanseringer til messen, noe som er med på å underbygge betydningen av messen i bransjen.

Vi er på Hettich-standen
10.-11. mai vil vi være til stede på Interzum. Basen på messa er vår gode samarbeidspartner, Hettich, sin stand. Ønsker dere å møte oss på Interzum avtal helst i forkant.

Hettich er en verdensledende produsent av hengsler, skinner og skinnesystem, skyvedørsbeslag og beslag til møbel- og innredningsbransjen. De er kjent for sin høye kvalitet, brede spekter – og ikke minst sine innovasjoner. De er en selvsagt deltager på Interzum.

Hettich og Tingstad har hatt et nært samarbeid i mer enn 25 år og siden 2017 har Tingstad vært Hettich sin forhandler i Norge. Dette innebærer at vi har et utvidet lagersortiment av Hettich-artikler, som vi hele tiden søker å tilpasse våre kunders behov.

Mange av våre andre leverandører fra Asia og Europa har også stand på messen, og kan gjerne besøkes sammen med oss for en presentasjon.